IObit Uninstaller

In Windows 10 kunt u apps die op uw pc geïnstalleerd staan eenvoudig verwijderen via het onderdeel Apps en onderdelen. Het onderdeelApps en onderdelen bevindt in de categorie Apps inInstellingen en in het snelmenu onder knop Start in Windows.

U zou dan ook niet verwachten dat u een wel eens een app nodig zou kunnen hebben om u te helpen bij het verwijderen van apps van uw pc.

Toch zijn daar twee goede redenen voor te bedenken. De eerste goede reden is dat u lang niet altijd weet wat er precies allemaal op uw pc staat wat veel ruimte in beslag neemt, maar wat u niet of nauwelijks gebruikt. De tweede reden is dat verwijderde apps meer dan eens rommel achterlaten die u niet eenvoudig meer kwijtraakt zodra de app verwijderd is. Rommel die uw pc ondertussen wel vertraagd en die bovendien ook nog eens kostbare schijfruimte in beslag neemt.

Een uitstekende app die u helpt daar een einde aan te maken is IObit Uninstaller. U kunt de app hier downloaden: https://www.iobit.com/nl/advanceduninstaller.php